Форум міста Броди

Відповідь

Старий 10.03.2010   #171
сам по собі
Місцевий
Дописів: 120
сам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личность
Типово

Фронт, та не нервуйте Ви так. Якшо людина нервує, значить не права. До речі поганий тон на одне відповідати іншим, типу "сам дурак". Я не являюся адвокатом Тягнибока, і не знахожуся на сторінці ВО СВОБОДА. Це сторінка фронту змін, де лідер Яценюк. Правильно? І тут розмова може йти лише про Сєню. Про інших, на інших сторінках. Я Вас не вчу і не вказую, що робити. Але коли мені цікавий Сєня, а Ви мене посилаєте до Тягнибока, то якось не в тему. Нє?
А тепер про телевізію. Якщо взяти сумарну кількість годин, які Яценюк провів на Інтері, то вони і близько не стоять проти Тягнибока. Таке враження, що Сєня там ночує. Тягнибок брав участь лише в одній програмі Шустера і лише в тому форматі, як і інші кандидати в Президенти. Сєня туди не ходив, йому то треба? Якшо є своє.Лояльне. Пішли дальше. Сєня стартанув на вибори, ще за пів року до офіційного старту. І він потратив стільки бабла, що аж ніяк не заробив за все своє попереднє життя. Питання. Звідки гроші? Мама з татом наколядували? А про спонсори чи донори тишина. Своєї партії він не мав. Бізнесових структур також. Щодо до Тягнибока. Так, йому дали ОБМЕЖЕНИЙ доступ на ТБ. Спасибі і за те. Тут була взаємовигода. Тягнибок розповідав свою, українську, правду.Тим самим забирав свої голоси від різних помаранчів. А це було на руку і регіонам. І шо? В кожного свій інтерес. Тягнибок від програми партії, її ідеології ніде не відступив. А те, що він не конкурент ПР поки, що, на цих виборах-це факт. Був би конкурент, то не допустили б.
сам по собі зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий 11.03.2010   #172
Рудик

Місцевий
Звідки Ви: Броди
Дописів: 239
Рудик - луч света в тёмном царствеРудик - луч света в тёмном царствеРудик - луч света в тёмном царствеРудик - луч света в тёмном царствеРудик - луч света в тёмном царстве
Надіслати повідомлення для Рудик на ICQ Надіслати повідомлення для Рудик на AIM
Типово

Шановний, Сам по собі, по-перше, не знаю про якого Сєню Ви говорите, мабуть не в ту тему попали, тож доводжу до Вашого відома, що лідер ПП "Фронт змін" - Арсеній Яценюк, можете його не любити, але поважайте. по-друге, Ви неуважно слідкуєте за телеефірами політиків. Яценюк на Інтері провів, як раз, дуже мало часу, оскільки "могутніми силами" йому закрили доступ на центральні телеканали.
по-третє, коли Яценюк йшов на вибори, то партія вже була створена.
Давайте не будемо знову піднімати застарілу тему - хто кого фінансує, повірте, що Тягнибоку нема чим хвалитися...
Пропоную прочитати газету "Експрес" за п'ятницю, там стаття про Яценюка. Може почерпнути для себе багато цікавого.
Старий 12.03.2010   #173
сам по собі
Місцевий
Дописів: 120
сам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личностьсам по собі - просто великолепная личность
Типово

Шановний Рудик, це Ви називаєте партією? А в партії один Арсеній Петрович і наймані, не зрозуміло на який кошт, розповсюджувачі агітаційних матеріалів? Все на світі відносно. Комусь це недостатньо, а комусь це багато. Давайте не будемо піднімати тему фінансів, але тоді будьте добрі відкрийте повністю(ну хоча б на 60%) інформацію. Розумієте, недомовки і недосказання викликають питання. 1. Джерела фінансування. Мене не цікавлять гроші Арсенія Петровича, які він заробив особисто. Він людина розумна і толкова. Навіть дуже толкова. Це факт. Мене цікавить хто за ним, чи з ним стоїть. А це багато про, що може сказати. 2 Хотілося б знати хто конкретно (ПІБ, ПОСАДА, ПРОФЕСІЯ, ВІРОСПОВІДАННЯ і по можливості Декларація про доходи ) є членом ФРОНТУ ЗМІН. Достатньо буде першої сотні по Україні і сотні по Львівській області. І хоча б двадцятки по Бродівському району. Все. Тоді можна про щось розмовляти. Коли слова розумні, гарні, правильні лише говоряться, я повинен знати хто за цими правильними словами стоїть. Щоб повірити в це слово. А коли я нічого не знаю, тоді починаю придумувати і догадуватися. А так, як я людина не довірлива і маю якийсь життєвій досвід проживання в Україні, то Ви розумієте, що я можу нафантазувати. Розумієте, добрі справи можуть робити лише чесні і чисті люди. А коли в ВР чи на міністерські портфелі, де відносно невеликі оклади і великий обсяг роботи, лізуть і при тому з превеликим бажанням, особи, які за своє життя заробили не один десяток мільйонів баків, я себе запитую " Для чого їм цей менінгіт?". Нащо воно їм? Вони що не мають чим зайнятися, чи за що жити? В альтруїзм я не вірю. Відповідь проста. Лізуть за недоторканністю, землею, фабриками, пароходами, власністю, приховування податків, преференції для свого бізнесу, поховання конкурента. І все це твориться 19 років. І тут, як чорт з табакерки, з"являється Арсеній Петрович. Говорить гарно, правильно, красиво. Все, начебто класно. Але... В мене ж амнезії не має. Я пам"ятаю в якій я країні живу. Як тут справи робляться. А тут в 35 років така блискуча кар"єра. Та тут, будь хоч тричі генієм, без "коня" так не вискочиш. А все починалося при Кучмі. Тому і виникають безліч питань, сумнівів. А конкретна відповідь відсутня. Повторюю конкретна відповідь, а не масив агітаційної інформації. А такі аргументи, як подивися ще там на когось, в нього те ж саме , чи ще гірше, мені не цікаві. Я на всіх вмію подивитися зі свого кута зору. З багатьма все зрозуміло. А тут нова сила(а може стара перефарбована). Тому і виникають запитання. Часи, коли вірили на слово, в класні програми, в декларації, заяви, виступи, в доброго царя, пройшли і не повернуться. Потрібні ФАКТИ, ДОКАЗИ, РЕАЛЬНІ СПРАВИ.
сам по собі зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий 18.03.2010   #174
Рудик

Місцевий
Рудик - луч света в тёмном царствеРудик - луч света в тёмном царствеРудик - луч света в тёмном царствеРудик - луч света в тёмном царствеРудик - луч света в тёмном царстве
Типово

Узурпація влади і монополія на опозицію

Арсеній Яценюк оприлюднить склад свого опозиційного уряду наприкінці березня. Найбільшою загрозою демократії він вважає монополізацію не лише влади, а й опозиції.

Не зійшлися принципами

Після того, як Янукович назвав Арсенія Яценюка серед кандидатів у прем’єри, лідер «Фронту Змін» відповів йому відкритим листом. У ньому він виклав своє бачення дванадцяти першочергових кроків нового уряду з порятунку економіки. Втім, як зазначив сам політик, вони не зійшлися з Януковичем у баченні принципів. Тож говорити про посади вже не мало жодного сенсу.

Політик наполягав, щоб коаліція формувалася конституційно – рішенням фракцій. Та регіонали пішли всупереч Основному Закону і «склепали» коаліцію трьома фракціями меншості, дозволивши ввійти в неї і окремим депутатам-перебіжчикам.

Нове – це добре забуте старе

Яценюк звернувся до Конституційного Суду щодо законності такої коаліції. Інший політик, якого також донедавна зараховували до «нової генерації», теж спочатку засуджував неконституційне формування коаліції і називав це «політичним рейдерством». Він навіть казав, що «жодна чесна людина не підтримає таку владу».

Утім, тепер Тігіпко органічно вписався в табір «рейдерів». І воно й не дивно, бо з ними його пов’язує спільне минуле (2004 року він був керівником штабу Януковича).

Перші кроки – не в тому напрямку

Тігіпко виправдовується, що посада дає змогу йому провести реформи. Однак цей уряд далекий від реформаторського. «Німецька хвиля» зазначає, що Кабмін Азарова однин з найбільш бюрократичних у Європі. За кількістю міністрів (29) він найбільший після білоруського, а віце-прем’єрів (7) більше лише в російському уряді.

Натомість справжні реформатори завжди починають реформи з себе, спершу скорочуючи бюрократичний апарат.
Яценюк переконаний, що саме скорочення витрат на державне управління мало б стати першим кроком уряду:
- У нас в облдержадміністраціях більше автомобілів, ніж у Конгресі США. Треба економити насампенед на утриманні держапарату, в тому числі й Верховної Ради.

Вчорашня влада і позавчорашня опозиція

Яценюк – не єдиний опозиціонер, але поки єдиний, хто вже критикує конкретні дії влади. Інші йдуть старим шляхом. Вони не критикують конкретні рішення уряду і не пропонують натомість кращих, а вдаються до звичайних сварок, переходячи на персоналії. Вони з люттю обливають брудом не тільки міністрів, але й інших опозиціонерів, які не з ними.

Наприклад, тільки-но Яценюк заявив про перехід в опозицію, як БЮТ одразу ж проголосив себе «об’єднаною опозицією» на чолі з єдиним лідером. Однак цим вони засвідчують, що нічим не відрізняються від Партії регіонів, яка монополізувала владу. Єдина відмінність – БЮТ хоче монополізувати опозицію.

- Вони прагнуть монополізувати навколо себе все. А це прямий шлях до виродження. Попередня коаліція була підкаблучна. Тепер хочуть зробити підкаблучною і опозицію, - зазначає Арсеній Яценюк.

Влада доти буде представляти позавчорашній день, доки опозиція буде такою ж самою. Яценюк переконаний, що сьогодні Україні потрібна інша опозиція. Рішуча, але фахова, переконлива, і при цьому не істерична. Вона має діяти в інтересах країни, а не за принципом «чим гірше, тим краще».
Старий 28.04.2010   #175
Рудик

Місцевий
Типово

Арсеній Яценюк пропонує ввести кримінальну відповідальність державних діячів за укладення незаконних міжнародно-правових угод
27/04/2010

Лідер політичної партії «Фронт Змін», народний депутат України Арсеній Яценюк зареєстрував у парламенті проект закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо відповідальності державних діячів України або уповноважених від влади осіб за укладення міжнародно-правових угод та їх застосування на території України всупереч встановленому законом порядку)». Законопроект зареєстровано у Верховній Раді 26 квітня під номером 6340.

Проектом закону передбачається ввести покарання за дії, вчинені державним діячем України або уповноваженою від влади особою з метою укладення міжнародно-правових угод від імені України та їх застосування на території України всупереч встановленому законом порядку, а також за змову про вчинення таких дій у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 12 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Ті самі дії, якщо вони призвели до втрати коштів у великих та особливо великих розмірах чи інших тяжких наслідків, або вчинені повторно, пропонується карати позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

У Пояснювальній записці до проекту підкреслюється, що актуальність законопроекту підтверджується подіями, які викликали великий суспільний резонанс. Йдеться про підписання 21 квітня 2010 року Президентом України Віктором Януковичем Угоди між Україною і Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту РФ на території України. Зазначена Угода прямо суперечить частині сьомій статті 17, статті 156 та пункту 14 Перехідних положень Конституції України, згідно з якими продовження перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України повинно відбуватись виключно після внесення змін до Конституції України, які підлягають затвердженню на всеукраїнському референдумі.

Таким чином, існує нагальна потреба встановлення відповідальності для вищих посадових осіб держави та інших посадових осіб за порушення встановленого законом порядку при укладені міжнародно-правових угод від імені України та їх застосуванні на території України, а також змову про вчинення таких дій.

Прийняття законопроекту буде сприяти забезпеченню національних інтересів України під час переговорів на міжнародній арені і укладення міжнародно-правових угод, а також є реалізацією наступного етапу у пакеті антикорупційних законопроектів Арсенія Яценюка, спрямованих на забезпечення системної та ефективної протидії корупції, зокрема політичної, що вчиняється вищими посадовими особами, уповноваженими на виконання функцій держави.
Старий 30.04.2010   #176
METALMAN

Користувач
Дописів: 72
METALMAN - весьма и весьма положительная личностьMETALMAN - весьма и весьма положительная личностьMETALMAN - весьма и весьма положительная личность
Типово

[quote=Рудик;79145]Арсеній Яценюк пропонує ввести кримінальну відповідальність державних діячів за укладення незаконних міжнародно-правових угод
27/04/2010

хто його прийме, і хто його буде дотримуватися?
цікаво...

METALMAN зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.05.2010   #177
Рудик

Місцевий
Типово

Ну явно не регіонали і бютівці...

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете відповідати на дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

vB-коди Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Увімк.
Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:27.