Форум міста Броди

Відповідь

Старий 11.11.2009   #21
Socrat

Постійний учасник
Звідки Ви: планета Земля
Дописів: 1 030
Socrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспоримаSocrat репутация неоспорима
Надіслати повідомлення для Socrat на ICQ
Типово

Star Wars - сага всіх часів і народів...
Старий 07.01.2010   #22
La Fee

Постійний учасник
Звідки Ви: Броди
Дописів: 1 065
La Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспоримаLa Fee репутация неоспорима
Надіслати повідомлення для La Fee на ICQ
Типово

"Закохайся в мене, якщо наважишся" - хто ще не бачив, подивіться. Гарний фільм
Старий 20.02.2010   #23
Numai tu

Модератор
Дописів: 2 643
Numai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспоримаNumai tu репутация неоспорима
Типово

Ага, бачили таке. Французи вміють знімати фільми, вони в них такі якісь дуже людські... і не награні, а справжні.

А ще поляки колись гарно знімали. Вічно можу передивлятися "Сім'я Поланецьких". Знято шикарно, актори взагалі супер, а сценарій просто не може бути поганим, бо це по мотивах роману Сенкевича...
Старий тиждень тому   #24
ROMIK

BLACKER
Дописів: 930
ROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспорима
Надіслати повідомлення для ROMIK на ICQ
Типово

Пила 6.

ROMIK зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 6 днів тому   #25
†Вампірятко†

Постійний учасник
Звідки Ви: Львів....
Дописів: 726
†Вампірятко† за этого человека можно гордится†Вампірятко† за этого человека можно гордится†Вампірятко† за этого человека можно гордится†Вампірятко† за этого человека можно гордится†Вампірятко† за этого человека можно гордится†Вампірятко† за этого человека можно гордится†Вампірятко† за этого человека можно гордится†Вампірятко† за этого человека можно гордится†Вампірятко† за этого человека можно гордится†Вампірятко† за этого человека можно гордится
Надіслати повідомлення для †Вампірятко† на ICQ
Типово

'The Crew', "Бійцівський клуб", "Привид Опери"...

"Кто нервничает? Я? Я не нервничаю, я психую!"

Все мы жертвы, вот в чем суть(с)

"Не затыкайте пальцем мой вербальный фонтан. Вы мешаете мне бредить!"
†Вампірятко† зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 6 днів тому   #26
ROMIK

BLACKER
Дописів: 930
ROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспоримаROMIK репутация неоспорима
Надіслати повідомлення для ROMIK на ICQ
Типово

Мёртвая тишина

ROMIK зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете відповідати на дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

vB-коди Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:24.